SportStiri

Iuliu Mureșan a început munca la Dinamo! A decis pe cine aduce în locul lui Mario Nicolae.

Iuliu Mureșan încă nu a fost numit oficial la Dinamo, dar în spate, lucrează deja la noua componență a clubului.

Oficializarea numirii lui Iuliu Mureșan în funcția de administrator special la Dinamo este aproape. DDB, acționar minoritar la clubul din „Ștefan cel Mare”, i-a trimis fostului președinte de la CFR Cluj propunerea de contract, iar acesta ar putea fi numir oficial în cel mai scurt timp, urmând ca marți să aibă loc întâlnirea decisivă.

Iuliu Mureșan a decis cine vine la Dinamo în locul lui Mario Nicolae.

Până să devină oficial în acte la Dinamo, Iuliu Mureșan a decis să-l aducă la Dinamo pe Mihai Matei, fost team manager la Astra. Acesta are o experiență îndelungată la clubul din Giurgiu, de 12 ani, iar în cercurile fotbalistice din Liga 1 este cunoscut ca un simpatizant al lui Dinamo.

Acesta va ajunge marți în București pentru negocierile finale cu Dinamo, având șanse foarte mari de a semna contractul. Fost jucător la ASA Tg. Mureș, Electroputere, Farul și Ceahlăul, Mihai Matei va ocupa funcția de director sportiv.

Astfel, Mihai Matei îi va lua locul lui Mario Nicolae, cel căruia i-a expirat contractul în această vară.

Dinamo, în continuare fără doctor.

Clubul din „Ștefan cel Mare” are în continuare probleme la nivelul staff-ului. Echipa nu are un doctor, iar șefii au încercat să-l convingă pe Liviu Bătineanun să revină, dar nu au avut succes, mai ales că fostul medic nu și-a primit ultimele cinci salarii de la Dinamo. 

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba