MondeneStiri

Singura mâncare pe care Regina o preferă de la fast food. ”Nu-i poate rezista”

Un chef regal, care a petrecut câțiva ani gătind pentru Maiestatea sa și pentru restul familiei regale, a dezvăluit recent care sunt mâncărurile preferate ale Reginei.

Darren O’Grady a fost chef-ul personal al reginei Elisabeta a II-a timp de 15 ani, acesta având posibilitatea să gătească, de asemenea, pentru Harry, William sau Charles, de-a lungul șederii sale la Palatul Buckingham. 

Într-un interviu recent, O’Grady a dezvăluit că Regina evită mâncarea tip fast-food, nu a fost niciodată fan McDonald’s or KFC dar are o slăbiciune pentru o rețetă anume.

Regina adoră hamburgerii. Mai mult, aceștia trebuie să fie fără chiflă și făcuți dintr-un anume fel de carne.

”Când eram la Balmoral, îi pregăteam chiar eu hamburgeri. Ei mergeau la vânătoare și aduceau căprioară. Hamburgerii din carne de vânat merg perfect cu merișoare, dar nu aveam voie să-i pun în chiflă”.

O’Grady a vorbit adesea despre obiceiurile culinare ale familiei regale, explicând că, atât cât a fost la Buckingham Palace, cel mai mult a găsit mâncare tradițională franțuzească. ”Nu am servit niciodată o pizza!”. Acesta a mai adăugat că, din când în când, Regina se delectează cu un pahar cu gin tonic. 

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba