MondeneStiri

Tudor Sişu rememorează greşelile şi anii petrecuţi în închisoare: „Am fost mai liber acolo decât afară. Dar mama nu a venit niciodată să mă vadă”

Dincolo de acest episod, Sișu a oferit și detalii personale din viața lui

Sișu: „A fost un moment când mi-am dorit să merg la închisoare”

Se știe deja că Tudor Sișu a avut probleme cu legea. A intrat de trei ori la pușcărie după mai multe acuzații legate de consum, posesie și trafic de droguri. Cu toate acestea, Sișu spune că atunci când era închis se simțea mai liber, deși era supărat pe el însuși din cauza greșelilor pe care le-a făcut. 

„Ultima oară am ajuns la închisoare acum 10 ani. Am fost de trei ori la închisoare. Eu am fost mai liber la închisoare decât în afară de multe ori. A fost un moment când eu mi-am dorit să merg la închisoare.

A treia oară însă a fost o chestie veche, pe care nu am putut s-o evit. A fost greu a treia oară, se schimbase viața mea, eram relativ cuminte, aveam deja doi copii, din care unul avea o lună. A fost ciudat emoțional. Atunci aveam planuri, începusem să îmi dau seama ce vreau să fac, dar nu mai puteam să mai opresc ce se întâmplase. Eram supărat! Nu mai voiam să mai pierd timpul!

Mă gândeam că trebuie să ies de aici cât mai repede! Mama nu a venit niciodată să mă vadă la pușcărie. Era plecată din țară când am intrat prima oară la pușcărie. A doua oară s-a și supărat un pic pentru că am intrat din nou la pușcărie”, a spus el într-o emisiune online. 

Nu și-a cunoscut tatăl niciodată

Dincolo de aceste întâmplări marcante pentru el, Sișu nu și-a cunoscut tatăl niciodată. Crede că nu a avut nevoie de ajutorul lui ca să se dezvolte, el având deja un scop. 

„Nu am avut ocazia să vorbesc cu el! A murit în decembrie, deci nu-l cunosc. Sora mea vitregă îl cunoaște, eu nu. Nu m-am întâlnit niciodată cu el. Am aflat la două săptămâni că a murit, au fost sentimente pe moment, dar eu nu cred că oamenii mor. Eu consider că am fost lăsat să trăiesc cum vreau eu”, a mai zis artistul. 

Sișu și oamenii din „afara legii”

Nu în ultimul rând, Sișu a povestit că a avut mereu în jurul lui oameni „în afara legii” și că, în ciuda uneor vremuri grele, el a trăit bine.

„Tudor a crescut bine! Ținând cont că erau anii ’80, am avut acces la tot felul de lucruri, am fost răsfățat din punctul ăsta de vedere al lucrurilor, deși mama mea era dură. Îmi aduc aminte că erau vremuri când cheltuiam 100 de lei pe zi. După ’90 a fost greu, în jurul meu de când am fost mic erau oameni care erau în afara legii cu multe lucruri. Asta da, crescând cu mama în domeniul hotelier. Erau oameni care se îmbrăcau diferit, care aveau mașini frumoase, care aveau ceasuri și făceau bani”, a mărturisit Tudor Sișu. 

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba