MondeneStiri
Tendencia

Smiley şi metoda prin care i-a dezvoltat abilităţile fetei lui încă dinainte de naştere, dezvăluită în matinalul Kiss FM

Smiley e un tată devotat, dar vrea să se implice și în educație copiiilor defavorizați

Smiley e un tată devotat, dar vrea să se implice și în educație copiiilor defavorizați

Smiley a împărtășit două informații esențiale în matinalul Kiss FM, „Dimineața cu Johnny și Soci”. Cântărețul a vorbit despre o nouă campanie în care e implicat, alături de Narada, prin care vrea să ajute copiii defavorizați să-și recupereze orele pierdute în pandemie. Apoi a vorbit despre cum muzica o ajută pe fata lui, pe Josephine Ana Maria, să aibă abilități sporite încă de mică. 

Smiley: cu un SMS poți să ajuți un copil să-și recupereze materia pierdută în pandemie

Artistul a povetit ce trebuie să faci dacă vrei să ajuți copiii și elevii care au pierdut ore în perioada pandemiei.

„Narada a venit cu campania asta de strângere de fonduri pentru peste 260.000 de elevi care au pierdut anumite materii în perioada asta de pandemie. Sunt copii care nu au avut acces la internet sau la curent electric. Elevii care vor să recupereze orele pierdute se pot înscrie pe platforma campaniei, de pe 12 iulie. Dacă se înscriu recuperează materia într-un mod fun, pot să câștige premii în funcție de lecțiile pe care le iau și pe asimilează, totul pe bază de functe.

Iar Narada acum strânge fonduri pentru tablete, pentru tehnologie acolo unde tehnologia nu a ajuns. Așa că oamenii interesați pot să doneze 2 euro prin SMS la 8845, cu textul ELEV. Cu 2 euro, doi sau trei elevi își recuperează materia pierdută. E o sumă mică pentru oamenii cu venituri stabile. Eu mi-am dorit să ajut educația din România prin ce pot eu. Nu am expertiză să intervin, să fiu Ministru, dar dacă pot să ajut elevii să ajungă așa la școală, atunci o fac”, a zis Smiley. 

Fiica lui Smiley, expusă la muzică încă de când Gina era gravidă

Tot el a povestit cum se simte în postura de tată și cum i s-a schimbat viața acum că are o fetiță: „Ma bucur de timpul petrecut acasă cu fetele. Schimb scutecele, particip la băiță, mă plimb cu copilul în brațe. Mă implic în toate acțiunile”. 

Întrebat de Johnny și Soci cine alege piesele de culcare, Smiley a dezvăluit că muzica joacă un rol important pentru Josephine, ea fiind expusă la muzică încă de când Gina era gravidă.

„Eu și cu Gina avem gusturi similare la muzică. Ascultăm funk, muzica anilor ‘80. Dar fata noastră are în fiecare zi o oră de program de muzică altfel, high information music. De când era Gina gravidă îi puneam căștile pe burtă și foloseam aplicația asta Nuryl.

Aplicația urmărește toate etapele dezvoltării copilului și în funcție de ele îi pune un anume gen de muzică pe zi, timp de o oră. Așa, această high information music îi dezvoltă abilitatea de a face legăturile în creier altfel. Îi dezvoltă urechea absolută, auzul absolut, copilul învață lucrurile mai repede. Muzica e foarte importantă în dezvoltarea copilului”, a mai spus Smiley.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba