MondeneStiri

Fiica lui Dem Rădulescu, la Gala Premiilor Gopo 2021. Irina Rădulescu are 34 de ani

Fiica regretatului Dem Rădulescu a fost prezentă la Gala de decernare a Premiilor Gopo 2021 desfășurată pe 28 iunie la Amfiteatrul „Mihai Eminescu”, din București. Irina Rădulescu are acum 34 de ani și îi calcă pe urme părintelui celebru.

„Cele mai dragi amintiri alături de tatăl meu sunt lungile plimbări pe înserat prin oraş, pe vânt, pe ninsoare, pe orice vreme… Era marea noastră plăcere…”, povestea Irina Rădulescu într-un interviu acum câțiva ani. Dem Rădulescu s-a stins din viață în septembrie 2000, iar fiica îl va purta veșnic în suflet. Irina Rădulescu, la 34 de ani, se dedică actoriei. Aceasta a apărut recent la Gala Premiilor Gopo 2021 și a atras atenția. A purtat o ținută neagră din cap până în picioare.

Născută într-o familie de actori, Irina Rădulescu a stat de mică aproape de scenă, iar debutul în teatru l-a făcut pe vremea când avea doar 6 ani. „Am fost un copil care a crescut în teatru. Am cunoscut de mică scena, culisele şi mai ales cabinele, în care se adună nişte energii minunate şi care m-au fascinat dintotdeauna”, dezvăluia ea acum ceva vreme. Mereu le-a mulțumit și le mulțumește părinților ei, Dem Rădulescu și Adriana Șchiopu, pentru felul în care au educat-o. E ferm convinsă că de la ei a moştenit talentul artistic. „Ei au avut marele merit de a mă fi lăsat să aleg de mică şi să iau propriile decizii. Marele lor ajutor, esenţial pentru mine şi ca om, şi ca actriţă, a fost zestrea genetică, dragostea şi educaţia pe care mi le-au oferit. Pe scenă însă eşti singur în faţa mulţimii de spectatori, aşa că nu contează de unde vii şi cum te cheamă.

Trebuie să faci faţă şi să ai conştiinţa că ai ce oferi înainte de a te urca pe scenă. Acest lucru l-am învăţat de la părinţii mei. Încă de mică mi-au dat încredere şi mi-au cultivat simţul responsabilităţii. De la ei am învăţat cel mai important lucru – acela că fiecare om trebuie să îşi construiască propria operă”, povestea actrița în urmă cu câțiva ani.

Sursa : LIbertatea

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba