EntertainmentStiri

Sharon Stone, fabuloasă la 63 de ani, întâmpină vara într-un minuscul bikini galben. Cum arată actriţa la plajă, îşi sfidează vârsta.

Înainte de a deveni actriţă de succes la Hollywood, la începutul anilor 90, puţini ştiu că Sharon Stone a lucrat ca model la New York, pentru o renumită agenţie de modele.

Actriţa în vârstă de 63 de ani acum, ne face dovada că talentele de manechin nu au fost uitate. Sharon a făcut senzaţie în online după ce a postat o fotografie cu ea în costum de baie.

Vedeta din ”Basic Instinct” îşi sfidează vârsta. S-a afişat într-un costum de baie galben, din două piese, bucurându-se de vară, de piscină şi de căţeluşul său, care pare epuizat de la atâta joacă.

Actriţa arată superb, are un tonus muscular de invidiat şi este încă o celebritate care ne dovedeşte că este posibil să arăţi bine la orice vârstă.

Sharon este foarte activă în online, postând adesea chiar şi momente amuzante. Inclusiv preia meme-urile şi glumele pe care alţii le fac cu ea sau atunci când o imită cineva. Şi ştim că autoironia este o trăsătură a persoanelor inteligente, calitate care nu-i lipseşte actriţei.

Recent, într-un interviu, a şocat spunând că se consideră ”o ticăloasă mai bună decât Meryl Streep şi că nu înţelege de ce este ea etalonul la Hollywood.”

Sursa: okmagazine.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba