SportStiri

Jucătorul umilit de Koeman, dat afară de Barcelona printr-un email: «Sigur trebuie să fie altceva la mijloc» .

FC Barcelona a anunțat, astăzi, că i-a reziliat contractul mijlocașului brazilian Matheus Fernandes (22 de ani), care a jucat într-o singură partidă la formația catalană.

Decizia Barcelonei a fost surprinzătoare, având în vedere că înțelegerea sud-americanului cu clubul expira în 2025. «FC Barcelona l-a informat pe jucătorul brazilian Matheus Fernandes că clubul nu mai are nevoie de serviciile sale și îi reziliază contractul scadent în iunie 2025», s-a limitat să transmită formația blaugrana.

Jucătorul umilit de Koeman, dat afară de Barcelona printr-un email: «Sigur trebuie să fie altceva la mijloc»

Mundo Deportivo scrie că Matheus Fernandes a fost informat prin email că Barcelona nu va mai conta pe el, mesajul fiind primit astăzi, la ora locală 13:29.

Brazilianul a fost transferat de Barcelona în ianuarie 2020, de la Palmeiras, pentru 7 milioane de euro, iar catalanii nici măcar nu l-au prezentat, împrumutându-l imediat la Real Valladolid. Matheus a revenit în vara anului trecut pe Camp Nou și a fost folosit într-o singură partidă, cu Dinamo Kiev (4-0), în Champions League, când a jucat aproximativ 17 minute.

Într-un interviu realizat de sursa citată în luna mai, Matheus Fernandes a lăsat de înțeles că s-a simțit umilit de antrenorul Ronald Koeman, care i-a transmis direct că nu are calitate, chiar dacă l-a văzut doar într-un meci.

«Și eu mă întreb de ce am jucat doar un meci. De ce? Nu știu. Antrenorul mi-a spus că nu voi avea multe șanse. Am jucat doar 17 minute și nu înțeleg de ce, pentru că au fost meciuri în care puteam juca fără probleme, așa cum a fost și cazul altor jucători.

Nu știu ce e în capul antrenorului, cred că puteam vorbi mai mult, dar el nu a vrut și nu m-a mai folosit.

La o lună după ce am jucat singurul meci, m-am dus în biroul antrenorului și i-am spus: ‘Mister, de ce nu primesc mai multe șanse? Am jucat prost?’, iar el mi-a zis: ‘Nu, ai jucat bine, dar nu te pot folosi pentru că nu mă bazez pe tine, nu ai calitate de Barcelona. I-am spus că, că dacă nu mă folosește, nu are de unde să știe dacă am calitate. Cei care m-au adus, m-au adus pentru că am calitate. Sigur trebuie să fie altceva la mijloc», declara Fernandes.

  • 1,5 milioane de euro este cota de piață actuală a lui Matheus Fernandes, potrivit transfermarkt.com
  • 1 meci la Barcelona și 3 la Real Valladolid a strâns Fernandes.
  • 300 de milioane de euro era clauza de reziliere a lui Fernandes în momentul semnării contractului cu Barcelona.

Sursa: digisport.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba