RomaniaStiri

Alexandra Stan s-a măritat în secret. Cine este soţul artistei?

Alexandra Stan (32 de ani) nu mai este o femeie singură. Artista este oficial căsătorită. Cine este norocosul? Nimeni nu știe. Cântăreața a dezvăluit marea veste în cadrul unui interviu pentru revista Viva, acolo unde au apărut și primele fotografii cu Alexandra Stan în rochie de mireasă. 

Atunci când există iubire, respect, înțelegere, nu cred că ai de ce să aștepți. Unii oameni iau deciziile acestea mai greu, alții mai repede. Nu consider că trebuie să existe un pattern. Hotărâtă și fericită”, a declarat Alexandra Stan pentru Viva.

Artista și-a dorit o nuntă restrânsă și preferă să-l țină pe soțul ei sub anonimat. Momentan aceasta nu a făcut nicio declarație legată de identitatea bărbatului și nu a oferit niciun indiciu. Nimeni nu știe cine este proaspătul soț al Alexandrei Stan. Cântăreața a menționat că nunta a avut loc la malul mării și s-a desfășurat doar alături de familie și nași.

Cel mai mare minus este că n-am avut prietenii aproape, dar a fost o ceremonie frumoasă. Ceremonia religioasă am avut-o la Constanța, la Biserica Sf. Nicolae. Am fost cununați chiar de preotul care a cununat-o și pe sora mea, care mi-a botezat nepoții. E părintele meu duhovnic. A venit la Constanța și părintele lui duhovnic, care este călugăr și care slujește la Mănăstirea Sitaru, de aici de lângă București, și a fost o ceremonie foarte frumoasă. Am avut și cor, a fost totul ceva de vis, intim”, a spus artista.

Sursa: Viva.ro

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba