ExterneStiriVideo

Un prezentator TV din Zambia a anunțat în direct că el și colegii săi nu și-au primit salariile Citeşte întreaga ştire: Un prezentator TV din Zambia a anunțat în direct că el și colegii săi nu și-au primit salariile

Kalimina Kabinda, un prezentator de la KBN TV, un post de televiziune din Zambia, a întrerupt jurnalul de știri cu un anunț neașteptat. „Dincolo de știri, doamnelor și domnilor, suntem oameni. Trebuie să fim plătiți. Din păcate, KBN nu ne-a plătit”, a afirmat acesta, potrivit CNN. Jurnalistul a adăugat că nici el și nici colegii săi nu au fost plătiți de postul pentru care lucrează.

Kabinda a postat pe Facebook un clip cu momentul respectiv, scriind: „Da, am făcut asta la TV, în direct. Doar pentru că majoritatea jurnaliștilor sunt prea speriați ca să vorbească nu înseamnă că jurnaliștii nu ar trebui să vorbească”. Kabinda și colegii săi vor fi sancționați disciplinar Pe pagina de Facebook a postului, directorul KBN, Kennedy Mambwe, a criticat comentariile lui Kabinda, spunând că jurnalistul ar fi fost în stare de ebrietate, dar nu a răspuns acuzațiilor conform cărora nu ar fi plătit oamenii. „Noi, la KBN TV, suntem îngroziți de comportamentul unuia dintre prezentatorii noștri cu jumătate de normă în timpul a ceea ce ar fi trebuit să fie principalul buletin de știri”. Kabinda nu a răspuns acuzației că era băut în timpul prezentării jurnalului. Însă, într-o postare ulterioară pe Facebook, el a prezentat programul său de lucru din acea zi, care sugerează că nu prea a avut timp de petreceri. Kennedy Mambwe a spus că postul TV are proceduri clare pentru angajații care vor să facă plângeri. „Prin urmare, comportamentul lui Kabinda Kalimina este lipsit de caracter și nu reprezintă cine suntem, ca stație TV”, a mai spus acesta. Directorul a adăugat că va fi făcută o cercetare asupra modului în care Kabinda a reușit să-și transmită mesajul pe post, iar acesta și cei care i-au fost complici vor fi sancționați.

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba