RomaniaStiri

Cine este tânăra care a plonjat cu mașina în lacul Ciric din Iași. Spunea că îl „adoră” pe Bacovia și este introvertită Citeşte întreaga ştire:

Femeia de 30 de ani care a fost salvată de un polițist după ce a intrat cu mașina în lacul Ciric din Iași se numește Cezara Cristina Moraru, studiază Artele și se autocaracteriza în 2019 ca fiind introvertită, potrivit publicației locale Ziarul de Iași.
Citeşte întreaga ştire: Cine este tânăra care a plonjat cu mașina în lacul Ciric din Iași. Spunea că îl „adoră” pe Bacovia și este introvertită

ristian Neculau, un polițist local din Iași, a salvat viața unei femei care a intrat cu mașina în lacul Ciric din Iași. Polițistul s-a aruncat în apă și a înotat spre mașina care se scufunda și a scos femeia la mal. Pe numele ei Cristina Cezara Moraru, femeia de 30 de ani consumase alcool, relatează Ziarul de Iași, iar martorii, citați de presa locală, susțin că aceasta le-ar fi spus salvatorilor că vrea să se sinucidă. Cristina Cezara Moraru este un artist plastic cunoscut, lucrările sale fiind expuse în numeroase expoziții personale sau de grup, potrivit ziare.com. „Sunt foarte introvertită” După ce a terminat Colegiul Național „Emil Racoviță” din Iași, profil „Științe ale naturii”, Cezara Moraru a urmat Facultatea de Litere. În 2019, pictorița a declarat pentru site-ul insociety.ro că, pentru un tânăr artist, „dacă vrei să pleci cu ideea că vrei să trăiești din artă, trebuie să calci pe cioburi desculț. E foarte dificil. Cel puțin în Iași”. Cezara Moraru și-a descoperit pasiunea când era mică și își imita tatăl, polițist, care picta de plăcere. Dacă pentru tatăl ei pictura a fost doar un hobby, pentru Cezara Moraru visul a fost să ajungă profesor de artă.
Citeşte întreaga ştire: Cine este tânăra care a plonjat cu mașina în lacul Ciric din Iași. Spunea că îl „adoră” pe Bacovia și este introvertită

Publicaciones relacionadas

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Botón volver arriba